Modern sculpture on castle "het nijenhuis"

12 June 2016 - 10 October 2016
Zwolle

 

Hedendaagse sculptuur op kasteel het nijenhuis en de Overijsselse zomerFestivals 12 juni t/m 10 oktober 2010 Deze zomer zindert het in Overijssel van de hedendaagse beeldhouwkunst. In en rond Kasteel het Nijenhuis is van 12 juni t/m 10 oktober de tentoonstelling EastSite 2010 te zien. Negen hedendaagse kunstenaars, afkomstig uit binnen­ en buitenland, zetten hun stempel op de monumentale beelden­ tuin rond Het Nijenhuis. Een aantal van hen vliegt tegelijkertijd uit over de provincie en is nadrukkelijk aanwezig op de vier grote Overijsselse zomerfestivals: KUNSTen OP STRAAT, Festival ZwArt, Deventer Op Stelten en GrensWerk. Lees verder via http://www.sallandcentraal.nl/attach/20100614museum%20de%20fundatie.PDF